Compania de Autostrazi a decis amanarea pana in luna decembrie a licitatiilor pentru salubrizarea autostrazilor Bucuresti-Pitesti si Soarelui, iar cea pentru intretinerea tronsoanelor pe timpul iernii este blocata de o contestatie, a declarat ieri pu
Compania de Autostrazi a decis amanarea pana in luna decembrie a licitatiilor pentru salubrizarea autostrazilor Bucuresti-Pitesti si Soarelui, iar cea pentru intretinerea tronsoanelor pe timpul iernii este blocata de o contestatie, a declarat ieri purtatorul de cuvant al companiei, Eduard Calota.
Acestea au fost stabilite initial pentru data de 5 noiembrie, dar au fost anulate deoarece firma Supercom, care intentiona sa participe la ambele licitatii, a depus la inceputul lunii noiembrie doua contestatii.
Data la care vor fi reluate procedurile va fi stabilita in functie de decizia pe care o va lua Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, care va analiza documentul depus de una dintre firmele licitante.
Compania va incheia cate un contract pentru sectiunea Bucuresti-Cernavoda si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti, in total urmand sa existe doua contracte cu valabilitate de 12 luni fiecare.
Intretinerea curenta pe timp de iarna, pentru perioada 2007-2008, a autostrazii A1 Bucuresti- Pitesti (de la km 10 la km 106), Centura Pitesti (pe 13 km) si A2 Bucuresti -Cernavoda (incepand cu km 9 pana la km 160), va fi asigurata de o singura firma, contractul avand o perioada de patru luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.