Un studiu realizat la cererea companiei de con­sultanta imobiliara Cush­man & Wakefield releva ca, in Romania, 40% din chiriasi si 28% din proprietarii cladirilor de birouri nu sunt la curent cu noile directive ale UE privind utilizarea e
Un studiu realizat la cererea companiei de con­sultanta imobiliara Cush­man & Wakefield releva ca, in Romania, 40% din chiriasi si 28% din proprietarii cladirilor de birouri nu sunt la curent cu noile directive ale UE privind utilizarea energiei, care vor intra in vigoare la sfarsitul anului 2009. Pe de alta parte, 28% din proprietari si 35% din chiriasi nu au contribuit cu nimic la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, precizeaza Rompres. Dintre proprietarii si chiriasii de birouri intervie­vati, aproape jumatate au declarat ca sunt pregatiti sa plateasca mai mult pentru a cumpara sau inchiria o cladire ecologica. Si in alte state s-a facut acest sondaj. De pilda, in Marea Britanie, 73% din companii sunt informate in legatura cu noile directive, in timp ce media Central si Est-Europeana este de 31%.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.