Luminile se vor stinge timp de cinci minute in Elvetia, Germania si Austria sambata, pe 8 decembrie, la ora 20.00. Scopul initiativei il constituie dorinta de a reaminti populatiei pericolul pe care il reprezinta incalzirea climatica a planetei noast
Luminile se vor stinge timp de cinci minute in Elvetia, Germania si Austria sambata, pe 8 decembrie, la ora 20.00. Scopul initiativei il constituie dorinta de a reaminti populatiei pericolul pe care il reprezinta incalzirea climatica a planetei noastre.
"Stingeti luminile pentru clima noastra" este o actiune lansata de co­ti­die­nele populare si or­ganizatiile ecologiste din Elvetia, Germania si Austria. Este vorba despre un act simbolic si mai putin unul care sa aiba stricta legatura cu economia de electricitate, dupa cum au explicat jurnalistii de la ziarul de duminica elvetian, "SonntagsBlick". Alaturi de ziarul din Elvetia, la actiune mai participa marele cotidian nemtesc "Bild Zeitung" si ziarul "Osterreich". In felul acesta, se are in vedere sensibilizarea populatiei cu privire la consecintele devastatoare pe care le-ar putea avea asupra Terrei schimbarile climatice.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.