J.K.Rowling, autoarea celebrei serii "Harry Potter", care s-a vandut in 400 de milioane de exemplare, a fost premiata de revista americana Entertainment Weekly pentru ca a facut publicul sa cumpere carti "ca si cum ar fi cele mai noi dispozitive de d
J.K.Rowling, autoarea celebrei serii "Harry Potter", care s-a vandut in 400 de milioane de exemplare, a fost premiata de revista americana Entertainment Weekly pentru ca a facut publicul sa cumpere carti "ca si cum ar fi cele mai noi dispozitive de divertisment din lume", informeaza Los Angeles Times. Alaturi de Rowling, care a primit titlul "Entertainer of the Year", in clasamentul realizat de Entertainment Weekly s-au mai aflat George Clooney si Matt Damon. Rowling a fost singura candidata la sectiunea sa din top, care este impartit de revista in mai multe sectiuni ce evoca clisee scolare: modele de urmat, clowni ai clasei, cei mai populari, cei mai barfiti si absolventi Revista l-a numit "absolvent" pe George Clooney - actor, regizor si activist - pentru ca "a combinat dibace si echilibrat pozitia din box-office cu responsabilitatea personala". Si Will Smith, Angelina Jolie si echipa "The Sopranos" au fost considerati "absolventi" de catre publicatie.
"Cei mai populari" in clasamentul mentionat au fost Matt Damon, primul in top la aceasta sectiune, Carrie Underwood, Katherine Heigl , Johnny Depp si Kanye West.
La categoria "modele de urmat" au fost mentionati Zac Efron, Shia LaBeouf, Rihanna si Miley Cyrus, in timp ce titlul "clown-ul clasei" i-a revenit lui Tina Fey, creator si co-star al "30 Rock", dar si lui Vanessa Williams, "The Simpsons" si regizorului Judd Apatow, care si-a distribuit prietenii in roluri din comedii de succes, "The 40 Year Old Virgin" si "Knocked Up". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.