Actorul Radu Panamarenco a murit, sambata noaptea, dupa o lunga si grea suferinta. Nascut in 1938, a urcat prima oara pe scena cand avea 34 de ani. A jucat in peste 350 de roluri de teatru, televiziune sau film. "Am lasat sa faca Dumnezeu ce vrea cu
Actorul Radu Panamarenco a murit, sambata noaptea, dupa o lunga si grea suferinta. Nascut in 1938, a urcat prima oara pe scena cand avea 34 de ani. A jucat in peste 350 de roluri de teatru, televiziune sau film. "Am lasat sa faca Dumnezeu ce vrea cu mine si sa-mi dea ceea ce poate", obisnuia sa spuna actorul Teatrului Odeon care si-a trait viata dupa sfaturile parintilor sai: "Sa fiu un om drept, corect, sa cred in Dumnezeu, in tot ceea ce este bun, sa nu supar pe nimeni si sa nu fac vreun rau cuiva". Radu Panamarenco va fi depus astazi la capela Cimitirului Reinvierea unde, de la ora 13.00, se va oficia slujba de inmormantare. Inhumarea va avea loc, la dorinta actorului, in cimitirul din comuna sa natala, Fundeni. Dumnezeu sa-l odihneasca! (C.F.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.