Politistii bucuresteni de la sectia 7 l-au retinut luni sera pe Catalin Ionut Stan, in virsta de 22 de ani, suspect in cinci cazuri de viol comise in Capitala. Stan a fost prins in fata locuintei sale din cartierul Colentina, dar era cautat de dumini
Politistii bucuresteni de la sectia 7 l-au retinut luni sera pe Catalin Ionut Stan, in virsta de 22 de ani, suspect in cinci cazuri de viol comise in Capitala. Stan a fost prins in fata locuintei sale din cartierul Colentina, dar era cautat de duminica de politisti de la patru sectii de politie. Atunci el a fost reclamat de o studenta la ASE, care a povestit politistilor ca individul a urcat cu ea in liftul pe care l-a oprit intre etajele unu si doi. A amenintat-o ca o va omori si apoi a supus-o la perversiuni sexuale. Anchetatorii spun ca acelasi individ a fost reclamat si de o angajata a unui post de televiziune. Cu ajutorul victimelor ei au facut un portret robot, iar chipul a fost recunoscut apoi de un ofiter de la sectia 7 care l-a mai retinut pe Stan in urma cu doi ani si l-a trimis la puscarie pentru mai multe tilharii. Stan s-a eliberat intre timp si s-a angajat la o spalatorie a RATB.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.