Directorul sportiv Viorel Moldovan a declarat ieri ca gruparea ialomiteana este interesata de transferul a trei jucatori din tarile baltice. "Aveam informatii despre niste jucatori din tarile baltice si am fost sa vad niste meciuri. Doi sau trei chia
Directorul sportiv Viorel Moldovan a declarat ieri ca gruparea ialomiteana este interesata de transferul a trei jucatori din tarile baltice. "Aveam informatii despre niste jucatori din tarile baltice si am fost sa vad niste meciuri. Doi sau trei chiar m-au impresionat si cred ca ar putea sa fie un plus pentru Unirea Urziceni. Eu am facut o lista de jucatori, acum urmeaza sa ne informam despre situatia lor contractuala. Sunt jucatori tineri, puternici, disciplinati, care evolueaza titulari in echipele lor nationale. O sa-i mai monitorizam, desi campionatele din zona aia sunt pe sfarsite", a spus Moldovan.  Negare. Referitor la situatia lui Bogdan Stancu, ofertat conform presei italiene de Fiorentina, Atletico Madrid si Rimini, Viorel Moldovan a spus ca pe adresa clubului nu a sosit nici o oferta. Informatia a fost confirmata si de impresarul Victor Becali, cel care il reprezinta pe Stancu: "Sa fim seriosi, astea sunt povesti. Stancu mai intai sa joace meci de meci la nationala de tineret, sa prinda apoi lotul la seniori si dupa aia se poate gandi la un transfer afara. Nu exista nici o oferta pentru el".   Cupa Romaniei Meciul Unirea Urziceni - Steaua, din optimile Cupei Romaniei, se va disputa joi, 6 decembrie, de la ora 20:30, si nu la 5 decembrie, cum era programat initial. Celelalte meciuri din optimi: Miercuri (5 decembrie): Jiul Petrosani - CFR Cluj (12:00), Dacia Mioveni - Ceahlaul (12:00), "U" Cluj - Pandurii (12:00), Gloria Buzau - Poli Timisoara (12:00), Sanatatea Cluj - Dinamo (16:15), Poli Iasi - Rapid (20:30); Joi (6 decembrie): FC Brasov - Otelul (16:15).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.