Un tribunal german a emis, la solicitarea Vodafone, o hotarare judecatoreasca preliminara de suspendare a vanzarilor iPhone in Germania, care au loc in baza unui contract pe 24 de luni intre T-Mobile, divizie a Deutsche Telekom, si Apple. T-Mobile a
Un tribunal german a emis, la solicitarea Vodafone, o hotarare judecatoreasca preliminara de suspendare a vanzarilor iPhone in Germania, care au loc in baza unui contract pe 24 de luni intre T-Mobile, divizie a Deutsche Telekom, si Apple. T-Mobile a continuat sa vanda iPhone-ul, in ciuda acestei noi situatii juridice.

Acordul incheiat de operatorul german T-Mobile cu Apple, care ii confera exclusivitate in vanzarile telefoanelor iPhone pe piata din Germania, a nemultumit companiile Vodafone si Debitel, care au facut reclamatii in justitie si la autoritatea de reglementare in telecomunicatii.

Vodafone nu a solicitat interzicerea vanzarii dispozitivului de catre T-Mobile, ci a solicitat o hotarare care sa oblige acest operator sa comercializeze si o versiune care sa nu fie blocata in reteaua proprie.

Analistii anticipau ca Vodafone va incheia un acord pan-european pentru comercializarea telefoanelor iPhone, dar a pierdut in favoarea O2, divizie a companiei Telefonica, in cazul pietei britanice, si France Telecom, pe piata franceza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.