TINERET - Olanda (U23) - Romania (U21) 1-0  Tricolorii mici au pierdut marti, la limita, meciul amical sustinut in deplasare in compania echipei olimpice a Olandei, in timp ce, in cadrul preliminariilor pentru Euro 2009, Franta a cl
TINERET - Olanda (U23) - Romania (U21) 1-0  Tricolorii mici au pierdut marti, la limita, meciul amical sustinut in deplasare in compania echipei olimpice a Olandei, in timp ce, in cadrul preliminariilor pentru Euro 2009, Franta a clacat in Tara Galilor.  
Selectionerul Emil Sandoi nu a putut conta in disputa desfasurata in localitatea olandeza Venlo pe Claudiu Keseru, care a devenit indisponibil pentru o perioada de trei saptamani dupa accidentarea suferita in meciul cu Malta. Unicul gol al partidei a fost marcat de jucatorul lui Real Madrid, Royston Drenthe.   CALCULE. "Am facut un joc bun si, chiar daca am pierdut, eu sunt multumit de felul in care au evoluat baietii mei. Am fost peste olandezi, am ratat trei mari ocazii de gol, un penalty prin Bogdan Stancu, in timp ce ei au inscris in minutele de prelungire ale primei reprize. Chiar daca am jucat impotriva reprezentativei olimpice a Olandei, care e campioana europeana, nu cred ca s-a facut diferenta", a declarat selectionerul nationalei noastre, Emil Sandoi. Acesta considera ca rezultatul partidei Tara Galilor - Franta, 4-2 pentru britanici, nu schimba foarte mult datele problemei in grupa a 10-a preliminare, din care face parte si Romania. "Daca ne uitam acum la clasament si la program, favorita pare a fi Tara Galilor, care a adunat noua puncte din patru meciuri, dar sunt sigur ca ei se vor mai impiedica pana la meciul cu noi, din august, anul viitor. Tara Galilor mai are de jucat in deplasare cu Malta si  cu Bosnia. Malta a demonstrat deja ca e o echipa foarte buna pe teren propriu, unde a invins Bosnia, iar noi am castigat abia in prelungiri", a spus Sandoi.   marius.mihalcea@jurnalul.ro   Clasament Malta - Bosnia             2-1 Tara Galilor - Franta    4-2   1. Romania       (5j)       11p 2. Franta          (6j)       11p 3. Tara Galilor  (4j)         9p 4. Bosnia          (5j)         3p 5. Malta           (6j)         3p   Nu se teme Victoria Tarii Galilor asupra Frantei l-a pus in garda pe selectionerul reprezentativei Under 21, Emil Sandoi. "Francezii au pierdut acolo fiindca nu au acordat o atentie deosebita adversarului si au platit pentru faptul ca i-au desconsiderat. Am vazut prin presa franceza ca ei erau mai preocupati de meciurile noastre si asteptau pasii nostri gresiti. Nu ma tem de «dubla» cu galezii si sper ca noi sa nu facem aceeasi eroare ca francezii. Suntem pe primul loc si avem prima sansa de calificare", a spus antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.