Acuzati de englezi ca vor face blat cu rusii, israelienii i-au luat la a€žpalme" pe cei care i-au catalogat drept spagari si au invins reprezentativa pregatita de Guus Hiddink. Abramovich, sponsor de casa al lui Vladimir Putin, a luat foc l
Acuzati de englezi ca vor face blat cu rusii, israelienii i-au luat la a€žpalme" pe cei care i-au catalogat drept spagari si au invins reprezentativa pregatita de Guus Hiddink. Abramovich, sponsor de casa al lui Vladimir Putin, a luat foc la finele jocului. Tot el a promis multi bani croatilor pentru a invinge Anglia, la ea acasa, informeaza segodnya.ua. NERVI SI BANI. Le-a promis, sustin englezii, federalilor israelieni o caruta de bani. Evident, pentru a se da la o parte din fata Rusiei in meciul care ar fi putut lasa Anglia acasa si duce echipa lui Hiddink la europene. Pana la urma jocul s-a transat pe teren si rusii au pierdut. Infrangerea nationalei Rusiei la Tel Aviv l-a infuriat nu gluma pe oligarhul rus. La finele partidei, Abramovich, patron de Chelsea si sponsor de casa al primei reprezentative a Rusiei a luat foc. A intrat in vestiar si a inceput sa urle: a€žNu aveti onoare. Nu aveti spirit de rus in voi!", a tunat miliardarul care, l-a iesirea din vestiar a imbrancit inclusiv un fotograf, Yoni Tobaly. In prezent, Tobaly asteapta ca organele de ancheta sa solutioneze plangerea facuta dupa incident. Desi sansele Rusiei de a mai prinde un loc in careul cu asi al fotbalului european sunt reduse, Abramovich nu se lasa. Merge pana in panzele albe. Pentru asta el a pus la bataie doua milioane de euro, bani pe care urmasii lui Zvonimir Boban ii vor incasa daca inving Anglia chiar la ea acasa.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.