Fosta gimnasta se va infrunta cu alte 13 celebritati pentru premiul de 250.000 de dolari pus la bataie de miliardarul american. Cistigul va fi donat in scopuri caritabile.

Show-ul de televiziune ,,Ucenicul’’ va avea printre concurentii celei de-a 7-a editii si o romanca. Nadia Comaneci va fi una dintre cele 14 celebritati alese de miliardarul american Donald Trump pentru a-si disputa premiul de 250.000 de dolari. Emisiunea speciala va fi difuzata de postul de televiziune NBC incepind cu 3 ianuarie. Alaturi de fosta gimnasta, in show vor mai fi prezenti starul country Trace Atkins, fostul campion mondial la box profesionist Lennox Lewis, jucatoarea de softball Jennie Finch, actorii Marilu Henner si Stephen Baldwin, modelul Carol Alt, producatorul tv Nely Galan, luptatorul Tito Ortiz si playmate-ul ‘’Playboy’’ din 2005, Tiffany Fallon. Spre deosebire de celelalte sase editii, celebritatile nu se vor infrunta pentru un post de manager la compania lui Donald Trump, ci pentru o suma de bani care va fi donata in scopuri caritabile. „Este adevarat filmarile au fost deja facute, nu pot spune detalii", ne-a declarat ieri Nadia.

Desi la finalul sezonului sase Trump a vrut sa renunte la acest show, seful NBC, Ben Silverman, l-a determinat sa se razgindeasca. ,,M-a sunat si mi-a zis ca vrea sa faca aceasta emisiune cu celebritati. Am fost de acord imediat. Mi-a placut conceptul si am semnat pe inca doua sezoane. O data ce ideea noului concept a fost facuta publica, am fost invadat de cereri venite de la mai mult de 125 de celebritati dornice sa apara in emisiune. A trebuit sa ne gindim bine pe cine vom conta. Am preferat sa alegem 14 persoane care, dincolo de celebritate, au facut ceva cu banii lor", a declarat Donald Trump. Printre vedetele care si-au manifestat dorinta de a aparea in acest show s-au numarat Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears, Carmen Electra, George Foreman sau Naomi Judd.

Pentru unii, emisiunea cu celebritati poate parea o simpla joaca, insa Trump ii contrazice: „Aveam deja contracte semnate cu trei vedete, cind acestea au decis sa se retraga. Mi-au zis ca sint un dezastru. Nu au putut sa doarma, nu au putut sa manince, nu au putut sa faca nimic. Nu au putut pur si simplu sa continue. Iti trebuie curaj sa participi la un reality show’’, a mai spus miliardarul american. Ideea show-ului ,,Ucenicul’’ s-a conturat in 2003, cind Donald Trump a devenit producator executiv al emisiunii alaturi de Mark Burnett, un alt producator executiv de succes, care mai are in palmares reality show-uri precum „Survivor" si „Eco Challenge".

Daca in primul sezon, care s-a incheiat in primavara anului 2004, Donald Trump cistiga 50.000 de dolari pentru fiecare episod (aproximativ 700.000 de dolari pentru intregul sezon), in prezent el este platit cu 3 milioane de dolari pentru un episod.

Mai multe informatii despre Donald Trump gasiti pe www.cotidianul.ro/select