Daca alte nume mari ale scenei internationale venite in Romania aveau cerinte extravagante privind mancarea si bautura, celebrul duo britanic care va concerta duminica, ora 19:30, la Sala Palatului solicita, in primul rand, conditii confortabile la c
Daca alte nume mari ale scenei internationale venite in Romania aveau cerinte extravagante privind mancarea si bautura, celebrul duo britanic care va concerta duminica, ora 19:30, la Sala Palatului solicita, in primul rand, conditii confortabile la cabine. Astfel, managementul Pet Shop Boys a cerut minimum cinci cabine pentru formatie si staff, sepa­ra­te, securizate si aflate in apro­pi­e­rea culiselor. De asemenea, camerele trebuie sa fie aranjate in asa fel incat sa permita o singura cale de acces spre scena, cel putin trei dintre ele fiind disponibile 24 de ore din 24. Celelalte doua raman la dispozitia trupei si staff-ului dupa-amiaza si seara. Cabinele destinate celor doi componenti ai formatiei trebuie sa fie dotate cu o oglinda mare, o masa, doua canapele, scaune confortabile pentru patru persoane, cel putin doua generatoare de energie electri­ca si toalete prevazute cu dus. In afa­ra de acestea, organizatorii con­cer­tului mai trebuie sa puna la dispozitia membrilor trupei si staff-u­­lui un birou de productie, destul de mare pentru patru persoane. Acesta trebuie sa fie dotat cu doua mese, doua scaune, doua generatoa­re de energie electrica, cel putin doua linii directe de telefon, una de fax plus internet de mare viteza (preferabil wireless). Se specifica prin contract ca toate cabinele trebuie sa fie "intr-o cu­ra­te­nie perfecta, sa fie bine luminate si dotate cu aparate de aer con­di­ti­o­nat, pentru a putea adapta tempera­tu­ra in functie de conditiile atmosferice exterioare".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.