Mintea sclipitoare si trupul de model au facut din Scofield preferatul fanilor, insa cind vine vorba despre muschi si scene de bataie, cistigator este Burrows.

„Da, Michael e inteligent, da, e foarte atragator, da, are niste tatuaje cool pe corp care ascund coduri si harti secrete si da, foloseste toate aceste calitati ca sa-si scoata fratele din inchisoare… Cu toate astea, Lincoln e personajul meu preferat", scrie Kristin Sample de la TV Squad, in deschiderea topului zece al motivelor pentru care-l considera pe Linc mai bun decit Michael.

Lincoln Burrows (Dominic Purcell) este personajul in jurul caruia este confectionat intregul scenariu din serialul „Prison Break", adus pe DVD in premiera in Romania de Cotidianul. Linc este condamnat la moarte pentru ca l-ar fi ucis pe Terrence Steadman, fratele vicepresedintelui Statelor Unite, si este inchis in Penitenciarul Fox River unde isi asteapta executia. In mintea lui incolteste insa speranta evadarii, cind fratele lui, Michael Scofield, intra in inchisoare inarmat cu un plan bine pus la punct. Michael, intrerpetat de Wentworth Miller, a cistigat inca de la primele episoade inimile a milioane de telespectatori, punindu-l in umbra pe Lincoln, rebelul prin definitie.

Cu toate astea, Burrows a reusit sa-si revendice o bucata buna de public. Jurnalista Kristin Sample de la TV Squad a intocmit o lista cu atuurile lui Burrows care-l detroneaza pe Scofield de pe piedestalul de „sweetheart" al dependentilor de „Prison Break". Topul ei insa a fost criticat pentru subiectivism pe mai toate site-urile dedicate serialului si nu a picat deloc bine fanilor lui Scofield, pentru care nici nu incape vorba de existenta unei competitii intre frati.

„Are un corp minunat, bronzat, adesea usor transpirat" este argumentul cu care deschide Sample. Intr-adevar, actorul a fost elogiat in numeroase cronici pentru corpul sau lucrat, ba chiar a fost numit de revista „People" in 2006 „cel mai sexy tata al anului". Al doilea motiv pentru care Linc e mai „tare" decit Michael tine tot de calitatile fizice: se numara printre putinii actori care arata bine, ras in cap de citeva zile. A treia pozitie in top este ocupata de argumentul ca intriga show-ului este cladita in jurul personajului Lincoln, iar cea de-a patra motivatie, mai superficiala chiar decit primele doua, este ca eroul are toate cele zece degete de la picioare (intr-unul din episoadele primei serii, unul dintre detinuti, fost sef al mafiei, ii taie lui Michael un deget).

Protectia si generozitatea de care da dovada in relatia cu fratele mai mic sint si ele mentionate de cronicara. „E mai puternic decit Michael", continua Sample cu argumentul de pe locul sapte, revenind pentru pozitia a opta la fizicul lui Burrows, de aceasta data scotind in evidenta grupele de muschi atit de bine definite incit ar putea folosi drept material didactic la orele de anatomie. Pe locul noua in clasamentul TV Squad se regaseste inteligenta personajului, care iese la iveala pe parcursul serialului. Pentru comparatie, jurnalista mentioneaza ca inteligenta lui Michael tine mai mult de creativitate si de ingeniozitate. Kristin Sample pune pe ultimul loc in clasament relatia de dragoste dintre Veronica si Lincoln, care in viziunea ei o surclaseaza pe cea dintre Michael si Sara.

Prison Break fara pauze publicitare Cotidianul lanseaza in exclusivitate in Romania Colectia „Prison Break" pe DVD (distribuitor Prooptiki Romania), primul serial tv oferit ca insert intr-un proiect de mare tiraj. In fiecare vineri va puteti lua doza dubla de PB, doua episoade, fara ore fixe si fara pauze de publicitate. Cotidianul reuseste astfel o noua premiera: aparitia pe DVD simultan cu difuzarea show-ului la televizor. Vineri, 23 noiembrie: Colectia debuteaza cu un calendar „Prison Break" gratuit, ilustrat cu chipul lui Wentworth Miller, din care veti afla zilele in care DVD-ul insoteste ziarul.

Vineri, 30 noiembrie: In avanpremiera Colectiei primiti la un pret special, de 6,9 lei, un DVD cu making off, detalii, imagini exclusive si videoclipuri din coloana sonora a serialului. In plus, primiti revista „Prison Break" de 48 de pagini color, care va povesti totul despre show, actori, personaje si despre intimplari din culise.

Vineri, 7 decembrie: Primele doua episoade ale seriei I.