Accidentata, extrema dreapta a nationalei Romaniei, Cristina Varzaru, nu va putea evolua pentru echipa pregatita de Gheorghe Tadici la Campionatele Mondiale de handbal feminin din Franta. In schimb, valoroasa handbalista va comenta pentru TVR partide
Accidentata, extrema dreapta a nationalei Romaniei, Cristina Varzaru, nu va putea evolua pentru echipa pregatita de Gheorghe Tadici la Campionatele Mondiale de handbal feminin din Franta. In schimb, valoroasa handbalista va comenta pentru TVR partidele pe care colegele ei de nationala le vor disputa la CM. COMENTATOR TV. Inedita experienta a fost comentata de Varzaru ca fiind o provocare: "Pentru mine, acest lucru este o provocare. Imi pare rau ca nu pot juca, dar ma simt bine ca sunt aproape de fete in acest fel. Invitatia TVR este de bun augur pentru ceea ce as putea face dupa cariera de sportiva. Sunt incepatoare in ceea ce priveste comentariul sportiv, dar sper ca ma vor salva cunostintele mele despre handbal". Handbalista s-a accidentat la inceputul lunii octombrie si va reveni pe teren abia la inceputul anului viitor. Cristina Varzaru a obtinut titlul de vicecampioana mondiala in 2005, este castigatoare a Ligii Campionilor cu Viborg (Danemarca), in 2006, semifinalista europeana (2000) si mondiala (1999) si campioana mondiala de tineret (1999). Campionatul Mondial de handbal va avea loc in perioada 2-16 decembrie va fi transmis in direct de TVR 1 si TVR 2.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.