Exista pe TVR 1 o emisiune de divertisment care se cheama „Bastonul de maresal" si e prezentata de un actor, Bogdan Stanoevici.

M-am uitat si eu vreo 15 minute la ea si nu mi-am mai revenit din confuzie nici pina-n ziua de azi. Si, daca ati fi urmarit si dumneavoastra dialogul „umoristic" dintre Maria Cirneci si Jean Paler, ati fi ramas cu mintile la fel de incurcate ca mine. Sa va explic cam ce-am reusit sa inteleg: Maria Cirneci, care era costumata in Napoleon, fusese, cu citeva zile in urma, Rica Raducanu, da' era totusi Napoleon care se dadea Maria Cirneci sau Maria Cirneci care se dadea Maria Cirneci, dar se reincarnase in Napoleon, care se reincarnase in Maria Cirneci. In ce-l priveste pe Jean Paler, el era imbracat in fusta, pe motiv ca gazduia spiritul sotiei lui Napoleon, Josephina, care, la rindul ei, il purta in corp pe Jean Paler, in sensul ca se reincarnase in el, care se reincarnase in ea. Iar mai toate replicile erau construite pe modelul: „Ia iesi tu din X si intra in Y". Jean Paler trebuia sa iasa din Josephina ca sa intre in nu stiu cine, Josephina trebuia sa iasa din Jean Paler ca sa intre si ea nu stiu unde, Napoleon era invitat sa iasa din Maria Cirneci, iar Maria Cirneci din Napoleon si tot asa. Adica o varza totala din care nu am reusit sa inteleg absolut nimic. Concluzia? De verificat omul care scrie textele pentru aceasta emisiune. Ori e platit de concurenta, ori se crede, in secret, Napoleon. Sau Maria Cirneci. Sau Jean Paler. Sau Maria Cirneci, Jean Paler, Josephina si Napoleon, in acelasi timp.

Raminem la „Bastonul de maresal", daca tot ampierdut atita timp cu el.

Singura gluma inteligibila a celor doi „comici" de care va povesteam mai sus a fost urmatoarea: „Jeane, intra in Andreea Marin, eu intru in Mihaela Radulescu si le facem sa se pupe in direct, la TVR!". Pe ce facem pariu ca Andreea Marin pregateste deja o surpriza atit pentru cei doi, cit si pentru „Bastonul de maresal"?