Incepand cu aceasta luna, trupa Bandidos pune stapanire pe inimile ascultatorilor! "Nu-mi dai scapare", este titlul primului album din cariera celor cinci banditi, material cu care trupa promite ca ii va face pe toti sa danseze.

Albumul "Nu-mi dai scapare", realizat in colaborare cu MediaPro Music, contine 10 piese ritmate, melodii lente, "de corazon", dar si piese latino-pop pline de energie care ii vor face pe toti sa danseze pe ritmurile banditilor. Piese precum "Un pas", "Sambata seara", "O zi fara tine" sau "Atunci cand esti tanar" sunt doar cateva din argumentele cu care baietii vor convinge ca stilul latino este mai viu ca oricand.

"Bandidos (para siempre)" este primul single de pe acest proiect, o piesa vesela cu ritmuri dansante si un clip realizat in Vama Veche, ce a prins foarte bine in randul fanilor.

Tavi Clonda (vocal), Victor Solomon (chitara), Victor Stephanovici (bas), Misu Constantinescu (clape) si Vladimir Sergheev (tobe), intr-un cuvant Bandidos, este singura trupa din Romania care interpreteaza acest gen muzical si promite ca ii va transforma pe toti asultatorii in adevarati "bandidos".