HANDBAL  Echipa masculina HCM Constanta disputa in aceasta seara (ora 20:00, in direct la Sport.ro), in deplasare, ultimul sau meci din grupa B a Ligii Campionilor, impotriva formatiei germane THW Kiel, detinatoarea trofeului. Aflata pe ult
HANDBAL  Echipa masculina HCM Constanta disputa in aceasta seara (ora 20:00, in direct la Sport.ro), in deplasare, ultimul sau meci din grupa B a Ligii Campionilor, impotriva formatiei germane THW Kiel, detinatoarea trofeului. Aflata pe ultimul loc inaintea acestei runde, campioana Romaniei are sanse infime de a obtine un rezultat pozitiv, mai ales ca nu va putea conta pe aportul a doi jucatori de baza, Bogdan Soldanescu si Alexandr Adzic, ambii accidentati. Probleme de sanatate are si Ionut Saulescu, insa acesta va fi totusi folosit, pentru ca antrenorul Eden Hairi nu are alte variante. "In aceste conditii nu am la ce sa sper decat la un meci bun, iar pentru Kiel sa nu fie un antrenament cu public. Nu mai vrem accidentati, pentru ca de acum incolo ne vom concentra pe campionat. Din iarna vom vedea daca va pleca cineva, insa acum nu ne permitem sa ne dispensam de nici un jucator", a declarat Hairi. In tur, la Constanta, Kiel a castigat cu 29-25.   Calcule In clasamentul grupei conduce Kiel cu 10 p, urmata de Montpellier (Franta) cu 6 p, Hammarby (Suedia) si HCM cu cate 2 p. Pentru a trece inaintea suedezilor, ceea ce le-ar permite sa joace la primavara in Cupa Cupelor, constantenii trebuie sa nu piarda la Kiel, iar Montpellier sa bata in deplasare pe Hammarby.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.