REGAL MUZICAL Arii celebre din opera de Verdi, Donizetti, Rossini, Puccini, cantonete si cantece de Craciun vor rasuna la Sala Palatului la 4 decembrie, de la ora 19:00. Music Management si Asociatia culturala de teatru, muzica si film Dracula o
REGAL MUZICAL Arii celebre din opera de Verdi, Donizetti, Rossini, Puccini, cantonete si cantece de Craciun vor rasuna la Sala Palatului la 4 decembrie, de la ora 19:00. Music Management si Asociatia culturala de teatru, muzica si film Dracula ofera publicului bucurestean o "Noapte italiana" in a carei distributie figureaza cinci din primii 10 tenori ai lumii. Giuliano di Filippo, Luigi Frattola, Vicenzo Sanso, Stoyan Daskalov si Orfeo Zanetti au sustinut concerte pe scenele mari ale Europei si ale lumii impreuna sau separat. Spectacolul "Noapte italiana" de la Bucuresti face parte din turneul 2007/2008 pe care cei cinci tenori il fac in toata Europa. Pe langa ariile celebre din opere precum La Traviata, Tosca, Rigoletto, Othello sau Turandot, programul acestui turneu cuprinde si cantonete italiene, cantece specifice napoletane, care au darul de a inviora si binedispune publicul. Intrucat are loc cu doar trei saptamani inaintea Craciunului, spectacolul cuprinde si cantece dedicate acestei sarbatori a crestinismului. "Noaptea celor 5 tenori" promite sa fie un spectacol de inalta clasa, prin care publicul iubitor de opera sa se apropie de atmosfera scenelor europene. Un regal de muzica de calitate, cu Giuliano di Filippo, Luigi Frattola, Vicenzo Sanso, Stoyan Daskalov si Orfeo Zanetti.   Dirijorul Cei cinci tenori vor fi acompaniati de Metropolitan International Simphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Nayden Todorov, asemanat adeseori de criticii muzicali si muzicieni cu Schubert. Todorov este inzestrat cu o rara forta de comunicare cu interpretii, motiv pentru care a fost preferat la pupitrul celor mai prestigioase orchestre din lume, acompaniind cantareti de renume, precum Jose Carreras, Placido Domingo sau Luciano Pavarotti. Si baritonii romani Nicolae Herlea si David Ohanesian au ascultat de bagheta lui Todorov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.