Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Printul Filip, Duce de Edinburgh, au sarbatorit, ieri, nunta de diamant. Arhiepiscopul de Canterbury, Rowan Williams, a cerut cuplului regal „sa va reinnoiti in inimi promisiunile facute unul altuia&
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Printul Filip, Duce de Edinburgh, au sarbatorit, ieri, nunta de diamant. Arhiepiscopul de Canterbury, Rowan Williams, a cerut cuplului regal „sa va reinnoiti in inimi promisiunile facute unul altuia“. Peste treizeci de membri ai familiei regale s-au aflat printre cei 2.000 de invitati la Catedrala Westminster.

Regina, imbracata intr-un mantou alb, si printul, in redingota neagra, au sosit la catedrala la ora 11.30, ora locala. Printre invitati s-au numarat si Principesa Margareta a Romaniei, insotita de Principele Radu, dar si cinci coristi de la ceremonia din 1947 si zece cupluri care s-au casatorit in aceeasi zi. „Putine lucruri bune din istoria noastra contemporana au tinut saizeci de ani“, este de parere Principele Radu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.