Trupa hard rock americana Velvet Revolver a anulat un turneu in Japonia dupa ce unii dintre membrii sai nu au primit viza din cauza unor probleme mai vechi cu justitia, relateaza AFP. CONCERT ANULAT. Formatia, compusa din trei fosti membri ai tru
Trupa hard rock americana Velvet Revolver a anulat un turneu in Japonia dupa ce unii dintre membrii sai nu au primit viza din cauza unor probleme mai vechi cu justitia, relateaza AFP. CONCERT ANULAT. Formatia, compusa din trei fosti membri ai trupei Guns N' Roses si solistul de la Stone Temple Pilots, Scott Weiland, a publicat un comunicat pe site-ul sau in care prezinta scuze fanilor japonezi. a€žNu intelegem de ce autoritatile nu ne acorda vize dupa ce ne-au emis unele in 2005 pentru ceea ce a fost un turneu reusit si o super experienta. Iubim Japonia si am vrea sa revenim", au scris cei de la Velvet Revolver. a€žResponsabilii japonezi pentru imigratie, care sunt din ce in ce mai severi, s-au indignat de trecutul unor membri ai trupei, care au fost obiectul unor arestari", au adaugat ei, anuntand ca vor face apel. Velvet Revolver urma sa efectueze un turneu in Japonia intre 26 si 30 noiembrie pentru promovarea ultimului sau album, 'Libertad'. Formatia isi va continua periplul in Australia, unde va sustine un concert la 4 decembrie la Brisbane, inainte de a se intoarce in SUA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.