Anne Will, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului public de televiziune din Germania, a socant audienta cu o declaratie facuta in direct: a€žSunt lesbiana!" Conform Bild, citat de factnews.ru, declaratia vedetei de televiz
Anne Will, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului public de televiziune din Germania, a socant audienta cu o declaratie facuta in direct: a€žSunt lesbiana!" Conform Bild, citat de factnews.ru, declaratia vedetei de televiziune s-a produs sambata, in timpul decernarii "Premiului pentru intelegere si toleranta" .

REACTIE. Anne Will, 41 de ani, nu a ascuns faptul ca are o legatura amoroasa cu Miriam Meckel, 40 de ani, care preda la universitate. "Noi suntem in concubinaj", a declarat Anne Will care a venit la aceasta festivitate insotita de iubita. Cu declaratia sa, neasteptata, Anne a pus capat multor nascociri si zvonuri. Problema este ca prezentatoarea Tv nu a fost vazuta niciodata in compania unui barbat, din aceasta cauza lumea susotind ca ar fi preferat femeile. Insa Will si Meckel, care se intalnesc din 2002, sustineau ca sunt numai prietene. Chiar si dupa declaratia facuta de Anne nu au urmat detalii despre relatia lor. "Viata noastra personala am dori sa fie secreta", a spus Anne Will. Pe aceste doua femei le unesc multe lucruri comune. Ambele au studiat politologia, au lucrat in televiziune, ambele practica sportul. La finele anilor 90 ele si-au inceput cariera in televiziune la canalul WDR. Acolo s-au si cunoscut. In prezent, in fiecare duminica, Anne Will realizeaza un talk show politic, a€žAnne Will", pentru primul canal german public de televiziune.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.