Prigoana, fara apa calda
Centrala termica de apartament care ii asigura apa calda si caldura s-a defectat pe nepusa masa, chiar in perioada in care mercurul termometrelor scadea vertiginos la noi in tara. Cu ajutorul caloriferelor electrice, problema gradelor a fost rezolvata, dar a ramas cea a apei curente, astfel incat Adriana s-a vazut nevoita sa incalzeasca apa pentru baita lui Maximus. Norocul ei ca seniorul familiei Prigoana participa la acest ritual, proband temperatura apei, care trebuie sa aiba fix 37 de grade Celsius, cu un termometru.
Oana Roman, babysitter de nevoie
Oana Roman a marturisit ca in perioada studentiei, pe cand se afla la Paris, a fost nevoita sa accepte slujba de baby-sitter. Ea a povestit, in cadrul emisiunii Pe contre, cum a cazut victima unor hoti ce i-au furat geanta, in timp ce ea statea la o barfa cu Janine Sarbu: Suma pe care o aveam in poseta o imprumutasem de la un prieten si urma sa i-o restitui in cateva zile. Erau multi bani si am ramas fara ei intr-o clipa. Am sunat acasa si i-am zis tatei, care s-a scuzat zicandu-mi ca nu poate sa ma ajute. Nu mai aveam nici un franc si singura care m-a ajutat a fost Janine, care mi-a dat 100 de dolari. Pentru a acoperi gaura, a trebuit sa fac pe baby-sitter-ul.
Teo intra in concediu silit
Teo Trandafir va beneficia de o scurta vacanta la finalul lunii decembrie. Contractul dintre prezentatoarea tv si canalul Romantica se va incheia in data de 21 decembrie, urmand ca vedeta sa modereze de la inceputul anului viitor o emisiune de divertisment la Prima TV. In perioada minivacantei, Teo va fi nevoita sa gandeasca un format de emisiune care sa prinda la public si sa ridice audientele. E adevarat ca imi place sa am bani, asa cum ne place tuturor, dar eu nu rup carnea de pe oamenii cinstiti si curat i, a declarat prezentatoarea, incercand sa infirme zvonurile legate de sumele exagerat de mari pe care le-ar fi cerut. 11 00