Fostul premier Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt de ceva vreme prinsi in mrejele iubirii, iar mai nou s-au prins si in dansul pasiunii, insa nu oricum, ci pentru un scop nobil. Si-au schimbat complet viata unul altuia, iar vineri seara, la &ldquo
Fostul premier Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt de ceva vreme prinsi in mrejele iubirii, iar mai nou s-au prins si in dansul pasiunii, insa nu oricum, ci pentru un scop nobil. Si-au schimbat complet viata unul altuia, iar vineri seara, la “Dansez pentru tine”, au luptat impreuna pentru a schimba viata unui copil de 10 ani foarte talentat, dar extrem de sarac. Au fost invitati sa danseze tango, eveniment pentru care s-au pregatit ca la carte pana in ultimul moment, nu de alta, dar a fost prima lor aparitie oficiala de cand se iubesc. Silvia a marturisit sincer ca, initial, ea nu a fost incantata de idee, pentru ca nu vrea publicitate si mai ales atunci cand nu se face strict pentru realizarile sale. “Pana acum nu am iesit in fata si mi-as fi dorit sa ramana asa. Nu am vrut sa-mi fac publicitate daca nu este pe meritul meu”, a spus Silvia Chifiriuc. Din asta ar trebui sa intelegem ca ne pregateste un album, fie el si de manele, care va sparge topurile muzicale din Romania. Abia atunci va iesi la rampa?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.