SIF Transilvania a inregistrat la sfarsitul lunii octombrie cel mai mare profit dintre cele cinci SIF, de 107,77 milioane de lei, revenind pe prima pozitie in top, in timp ce in functie de activul net societatea s-a mentinut pe locul doi, cu 2,87 mil
SIF Transilvania a inregistrat la sfarsitul lunii octombrie cel mai mare profit dintre cele cinci SIF, de 107,77 milioane de lei, revenind pe prima pozitie in top, in timp ce in functie de activul net societatea s-a mentinut pe locul doi, cu 2,87 miliarde de lei, a informat Mediafax. SIF Oltenia, lider la sfarsitul perioadei ianuarie - septembrie, a coborat pe pozitia secunda, raportand un profit de 107,7 milioane de lei. Castigul SIF Banat-Crisana a fost de 107,2 milioane de lei, iar activul net s-a ridicat la 2,15 miliarde de lei, potrivit datelor raportate de societate. SIF Muntenia a avut un profit de 64,52 milioane de lei, cu un activ net de 2,36 miliarde de lei. Cel mai redus profit, de 58,27 milioane de lei, a fost inregistrat de SIF Moldova. Activul net al societatii s-a plasat la 1,9 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.