O simpla tamponare auto care a avut loc, sambata seara, la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea s-a transformat intr-un caz de rapire. O tanara aflata in masina care a cauzat accidentul sustine ca a fost urcata cu forta in celalalt autoturism avariat
O simpla tamponare auto care a avut loc, sambata seara, la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea s-a transformat intr-un caz de rapire. O tanara aflata in masina care a cauzat accidentul sustine ca a fost urcata cu forta in celalalt autoturism avariat si lovita de mai multe ori, iar pentru eliberarea ei rapitorii ar fi cerut 5.000 de euro. Politistii au dispus deja inceperea urmaririi penale impotriva a trei persoane pentru lipsire de libertate in mod ilegal.

Totul a inceput in jurul orei 18,30 la intrarea in localitatea Floresti, cand Ioan Corojan, de 57 de ani, din localitatea Luna, aflat la volanul unui autoturism Ford Tranzit, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers de pe o banda pe alta, intrand in coliziune cu un autoturism Mitsubishi Galant DEZ 875 (inmatriculat in Ungaria), condus de Jozsef Balog, de 47 de ani, cetatean roman cu domiciliul in Budapesta. In masina Ford Tranzit se aflau, pe langa sofer, sotia sa, Lucretia Corojan, si fiica lor, Ioana Muresan, iar in Mitsubishi era sotia soferului, Eva Balog, si socrul acestuia, Bela Moldovan. In urma incidentului, toti ocupantii celor doua masini au coborat incercand sa vada care este modalitatea de despagubire. Soferul autoturismului Ford Tranzit, Ioan Corojan, a declarat ca le-a spus celor din Mitsubishi ca nu e o problema pentru ca are asigurare cu care se pot plati reparatiile. “Au spus ca nu vor asigurarea si sa le dau 5.000 de euro. Le-am propus apoi sa mergem la postul de politie din Floresti si sa ne intelegem acolo in fata politistilor. Nu au acceptat propunerea mea, iar eu am urcat in masina. Am coborat din nou, iar toti trei din Mitsubishi au inceput sa devina foarte impulsivi”, a declarat Corojan. In cele din urma, Corojan s-a urcat in masina impreuna cu sotia sa si au plecat spre Postul de politie din Floresti sa reclame accidentul, insa fiica lor, Ioana Muresan, a ramas acolo, in strada, cu celelalte persoane.

Urcata cu forta in masina
Profitand de faptul ca tanara a ramas in drum, pasagerii din Mitsubishi au bagat-o pe aceasta cu forta in masina lor. “Au luat-o de gluga si au bagat-o in masina lor. Apoi au intors autoturismul si s-au indreptat spre Cluj, insa eu nu am putut sa merg dupa ei din cauza ca era trafic mare si nu am mai reusit sa intorc. Dupa cateva minute m-a sunat fiica mea si mi-a spus ca vor 5.000 de euro ca s-o elibereze. M-am speriat si am sunat la politie”, ne-a marturisit Corojan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.