Mai multi tineri au fost batuti, in noaptea de vineri spre sambata, in fast food-ul McDonald's din cartierul Rahova. Era aproape de miezul noptii. Clienti putini in restaurant. La o masa, trei insi stateau linistiti si mancau. Deodata, in fast food
Mai multi tineri au fost batuti, in noaptea de vineri spre sambata, in fast food-ul McDonald's din cartierul Rahova. Era aproape de miezul noptii. Clienti putini in restaurant. La o masa, trei insi stateau linistiti si mancau. Deodata, in fast food intra mai multi indivizi care navalesc peste cei trei. Ii lovesc cu pumnii si picioarele. Unul dintre cei trei scoate un pistol sa se apere, dar este dezarmat repede de agresori. Speriati, angajatii suna la Politie. In scurt timp apar politistii, dar nici urma de atacatori. Oamenii legii au demarat imediat cercetarile. Astfel, in urma informatiilor a reiesit ca un individ, Stefan Closca, cunoscut cu antecedente penale, a fost amenintat cu pistolul, in jurul orei 18.30, pe raza Sectiei 19 Politie de un alt individ recidivist, Alexandru Stoica. Primul a adunat brigada si l-a cautat pe atacator sa se razbune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.