Actorul, in virsta de 89 de ani, a suferit un accident care il va tine departe de scena pentru o vreme.

Actorul Radu Beligan a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, simbata seara, din cauza unei suferinte la coloana vertebrala. Gheorghe Iana, managerul Spitalului Universitar, unde a fost internat Beligan, a declarat pentru Cotidianul ca „maestrul a fost suspect de o fisura vertebrala, dar ca investigatiile medicale au demonstrat ca nu e vorba decit de un ostefit, o afectiune minora specifica virstei inaintate". Iana a mai spus ca, in citeva zile, actorul va fi externat.

Potrivit unor surse citate de MEDIAFAX, Radu Beligan ar fi cazut pe scari simbata, fisurindu-si o vertebra, insa acesta se afla in spital in afara oricarui pericol. Ca urmare a acestui accident, Teatrul National Bucuresti (TNB) a suspendat spectacolul de duminica seara, de la ora 19.00, cu piesa „Take, Ianke si Cadir", in care ar fi trebuit sa joace Radu Beligan.

Ion Caramitru, directorul Teatrului National, a declarat pentru Cotidianul ca actorul nu va mai putea juca o vreme, desi nu are decit „o usoara indispozitie".

Actrita Laura Vasiliu a povestit incidentul legat de carabinierii de la Torino: www.cotidianul.ro/select

Marius Zamfir, batausul din TVR, penalizat cu 10% din salariu. Detalii pe www.cotidianul/select