Ferocitatea l-a propulsat pe T-Bag pe locul cinci in top zece al celor mai inspaimintatoare personaje tv.

Robert Knepper, cunoscut insa mai bine
ca „raul" din „Prison Break" In ciuda sentintelor primite pentru infractiuni dintre cele mai grave, cei mai multi dintre detinutii din Fox River, penitenciarul in care se petrece actiunea serialului „Prison Break", adus pe DVD in premiera in Romania de Cotidianul, se dovedesc a fi baieti buni. Nu este insa si cazul lui Theodore „T-Bag" Bagwell, inchis pe viata pentru 6 acuzatii de rapire, viol, crima cu premeditare, atac si evadare dintr-o inchisoare federala. Interpretat fara cusur de Robert Knepper, T-Bag ocupa un bine meritat loc cinci pe lista editorilor de la MSNBC.com, dedicata celor mai infricosatoare personaje din serialele tv care ruleaza in prezent pe micile ecrane din Statele Unite. Teddy din „Prison Break" ii devanseaza pe Silvio Dante din „Clanul Soprano" si Mandy din „24". „Daca ar trebui sa fie transferat in «Oz», rolul lui T-Bag nu ar avea nevoie sa fie rescris", considera autorii topului, justificindu-si astfel alegerea.

Teddy a avut tendinte ucigase inca de la patru ani, cind a fost prins incercind sa incendieze casa unui profesor de-ai sai, motiv pentru care a si fost trimis la scoala de corectie. La Fox River este cunoscut drept unul dintre cei mai perversi si periculosi detinuti, de care sta departe orice nou intrat, mai ales ca el controleaza una dintre gastile din penitenciar si se bucura de loialitatea supusilor sai. Adevarata lui cruzime iese insa la iveala abia cind iubitul lui este ucis intr-o revolta. Din acel moment, T-Bag nu vrea altceva decit singele „bibanului" Michael Scofield (Wentorth Miller), intrat de buna voie la inchisoare pentru a-si salva fratele de la pedeapsa cu moartea. „La T-Bag este inspaimintator chiar si modul blajin si rece de a vorbi. Imaginea in care tine in mina fotografia cu fiica adolescenta a unui gardian, lingindu-se pe buze si spunind ce i-ar face, il transforma intr-unul dintre cei mai oribili, infricosatori ticalosi de la televizor", comenteaza cei de la MSNBC.com. Actorul care intra in pielea maleficului personaj spune ca fanilor serialului le este foarte greu sa-l separe de T-Bag. El povesteste ca a observat oameni care ezita sa stea in preajma lui chiar in locuri publice si se gindesc de doua ori daca sa urce singuri cu el in lift. „E minunat. E un sentiment cu adevarat placut, pentru ca asta inseamna ca-mi fac bine treaba", declara Robert Knepper intr-un interviu pentru Digital Spy. De altfel, pe majoritatea forumurilor dedicate „Prison Break", fanii se impart in doua: cei care ar dori ca scenaristii de la Fox sa ucida personajul si cei care il adora tocmai pentru ca le creeaza simultan sentimente de atractie si de aversiune.

Robert Knepper este cunoscut din „Good Night, and Good Luck", „Specii 3" sau „Spitalul de Urgenta", insa recunoaste ca actoria nu i-a asigurat niciodata venitul necesar. De altfel, chiar inainte sa accepte rolul din „Prison Break", actorul era cit pe ce sa se angajeze pe post de padurar.

Cotidianul aduce doza dubla de „Prison Break" Cotidianul lanseaza in exclusivitate in Romania Colectia „Prison Break" pe DVD (distribuitor Prooptiki Romania), primul serial tv oferit ca insert intr-un proiect de mare tiraj. In fiecare vineri va puteti lua doza dubla de PB, doua episoade, fara ore fixe si fara pauze de publicitate. Cotidianul reuseste astfel o noua premiera: aparitia pe DVD simultan cu difuzarea show-ului la televizor.

• Vineri, 23 noiembrie: Colectia debuteaza cu un calendar „Prison Break" gratuit, ilustrat cu chipul lui Wentworth Miller, din care veti afla zilele in care DVD-ul insoteste ziarul.

• Vineri, 30 noiembrie: In avanpremiera Colectiei primiti la un pret special, de 6,9 lei, un DVD cu making off, detalii, imagini exclusive si videoclipuri din coloana sonora a serialului. In plus, primiti revista „Prison Break" de 48 de pagini color, care va povesti totul despre show, actori, personaje si despre intimplari din culise.

• Vineri, 7 decembrie: Primele doua episoade ale seriei I.