Prima TV continua cu incapatanare sa-si ingroape productiile care ar putea avea cel mai mare potential, asa cum a facut in trecut si cu 'Big Brother>>. A doua editie a emisiunii-concurs 'Megastar>> a inceput pe 20 octombrie. Cu putine si chiar mai s
Prima TV continua cu incapatanare sa-si ingroape productiile care ar putea avea cel mai mare potential, asa cum a facut in trecut si cu 'Big Brother>>. A doua editie a emisiunii-concurs 'Megastar>> a inceput pe 20 octombrie. Cu putine si chiar mai slabe schimbari de compozitie si look, 'Megastar II>> a fost un promoter de amatori, mai intai din Muntenia si Dobrogea, iar mai apoi, Oltenia, Moldova si Ardeal. Daca despre primul 'Megastar>> putem spune ca 'a mers>>, al doilea sezon isi gaseste cu greu candidati cat de cat valabili. Banatul s-a cam facut de ras, insa a luat primele note de 10.

Dupa ce primul sezon al emisiunii-concurs s-a incheiat pe 29 aprilie, Catalin a devenit noul star al Prima TV. In urma cu ceva timp a incercat, fara a reusi insa, un duet muzical care se dorea a fi unul exploziv... cu autoproclamata creatoare de moda Maria Marinescu. In afara de ineditul situatiei, melodia marca Moga, „Big brown eyes“, nu aduce nimic nou in materie, ba chiar mai mult, este la fel de penibila ca majoritatea marcilor de gen. Dar, revenind la „Megastar“, putem spune ca ii merge in continuare. Chiar daca Andreea Raicu se balbaie sau apare imbracata destul de neinspirat, chiar daca cel putin jumatate dintre cei selectati initial (pentru ca ce urmarim acum sunt tot selectii) sunt afoni, iar Crina Mardare se lupta cu ei din rasputeri, romanii incep sa prinda gustul acestui tip de show.

Note de 10, in premiera la 'Megastar II>>
Cat priveste juriul, CRBL a plecat la televiziunea lui „nea Parvu“ si a fost, astfel, inlocuit de Razvan Mazilu, care, potrivit site-ului Prima TV, spune ca este incantat de acest nou rol, pe care si-l asuma cu entuziasm. Aura Urziceanu, Adrian Despot si Virgil Iantu au ramas pe baricade. Fiecare cu stilul consacrat. Iantu face pe inabordabilul, muzical vorbind, nimic nu-l atinge sau, dimpotriva, se pare ca totul este un afront la persoana sa. Aura Urziceanu - cand o sa inteleaga producatorii ca n-are ce cauta acolo?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.