Trebuie vazuta si ascultata. Nu se pot descrie profesionalismul si seriozitatea pentru care era mult laudata, dar si invidiata. Credinta si meticulozitatea care se contopeau in interpretarea oricarui cantec ii transformau atributul de interpreta in c
Trebuie vazuta si ascultata. Nu se pot descrie profesionalismul si seriozitatea pentru care era mult laudata, dar si invidiata. Credinta si meticulozitatea care se contopeau in interpretarea oricarui cantec ii transformau atributul de interpreta in cel de creatoare.

Vreme de peste patru decenii, Margareta Paslaru a atacat muzica, teatrul, cinematografia la pragul superior al performantei profesionale. De la vocea cu un timbru grav particular si un ambitus surprinzator pentru genul usor pana la carisma femeii ingenue cu ochi de veverita de culoarea marii, Margareta Paslaru a facut din fiecare aparitie pe scena, disc sau pelicula un adevarat spectacol, greu de egalat. Amprenta personala a interpretarilor Margaretei a fermecat o intreaga suita de compozitori, precum Florin Bogardo, Radu Serban, Edmond Deda, Aurel Giroveanu, Camelia Dascalescu, Vasile Veselovski, Nicolae Kirculescu, Ion Cristinoiu, Stefan Cardos, Noru Demetriad, Vasile Vasilache Jr, Elly Roman, Gherase Dendrino, Henry Malineanu, Gelu Solomonescu, Ionel Fernic, Dan Beizadea, Constantin Alexandru, Ion Vasilescu, Marius Teicu, Misu Iancu, Horia Moculescu, Marcel Dragomir, Cornel Fugaru. Cu totii i-au incredintat piese care au avut succesul garantat suta la suta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.