Un copil a murit, iar alti patru au fost raniti intr-un incendiu izbucnit luni dimineata, intr-o tabara improvizata de la periferia vestica a orasului Bologna (nordul Italiei), in apropierea aeroportului Guglielmo Marconi, relateaza site-ul Tgcom, al
Un copil a murit, iar alti patru au fost raniti intr-un incendiu izbucnit luni dimineata, intr-o tabara improvizata de la periferia vestica a orasului Bologna (nordul Italiei), in apropierea aeroportului Guglielmo Marconi, relateaza site-ul Tgcom, al trustului de presa Mediaset.

Echipajele de interventie, deplasate la fata locului, au constatat decesul unui copil de patru ani. Unul dintre ceilalti copii raniti este in stare foarte grava.

Potrivit primelor informatii, incendiul a izbucnit intr-un adapost improvizat, construit din caramizi si lemn, in apropierea a doua case care par abandonate. Grupul de case se afla exact langa autostrada, la mai putin de o suta de metri de iesirea spre aeroport.

La fata locului au intervenit pompierii, ambulante, politia, politia criminalistica si un procuror, alaturi de un medic legist. Pompierii au inceput sa indeparteze din zona obiectele descoperite in baracile improvizate, printre care o butelie de gaz si o plita.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.