• Dupa Cozmin Gusa, i-a venit rindul lui Petre Roman sa execute un tango la „Dansez pentru tine". Impreuna cu iubita sa, Silvia Chifiriuc, despre care, acum citeva luni, nu voia sa discute cu nimeni, invocind neamestecul in viata personala. Si de care a tras, saracul, cam ca de o scindura, ca s-o aduca pe drumul cel bun al tangoului. In zadar, desigur. Cred ca fata era putin cam speriata, de-aia nu prea le nimerea cu dansul. Se gindea, in timp ce facea piruete, la cum o s-o astepte la iesire, in fata PRO TV, un grup de sustinatoare de la APACA ale doamnei Mioara Roman, dotate cu oua stricate, borcane de zacusca si butoaie de varza murata.

• Cred ca Buzatu George traieste, de cind cu disparitia misterioasa a avocatei Elodia Ghinescu, o viata de cosmar.

Cum adica nu stiti cine-i Buzatu George? E un nene al carui nume apare intr-o reclama de pe OTV, alaturi de un numar de telefon mobil. Un nene care, cu siguranta, pina acum vreo luna, nu primea niciodata nici un apel, iar de cind cu Elodia, nu mai are liniste nici macar noaptea, cind toti aia care casca gura la „Dan Diaconescu Direct" ii dau bipuri, ca sa faca misto de el. Inca citeva episoade din serialul in discutie si domnul Buzatu o sa renunte la afacerea pe care o promova la televiziunea lui Diaconescu, o sa-si suspende abonamentul de telefon si o sa mearga sa traiasca undeva, in munti, departe de lume, de civilizatie si de OTV.

• Am vazut, pe B1 TV, intr-o dimineata, un videoclip al Andrei, in care joaca si Maruta. Catalin Maruta.

Care, in timp ce prietena lui cinta ceva despre dragoste, scrie niste chestii pe pereti si pe niste geamuri. N-am inteles exact ce scrie, dar am o banuiala: „Iepuras, vezi ca eu intirzii azi, ca am sedinta cu Sirbu. Poate duci tu gunoiul si ma astepti c-o ciorbita calda! Pup!".