Tehnicianul echipei SV Hamburg, Huub Stevens, a ajuns la un acord cu gruparea PSV Eindhoven, intelegere conform careia va antrena, din sezonul viitor, campioana Olandei, informeaza cotidianul De Telegraaf, citat de AFP. TITRAT. De Telegraaf notea
Tehnicianul echipei SV Hamburg, Huub Stevens, a ajuns la un acord cu gruparea PSV Eindhoven, intelegere conform careia va antrena, din sezonul viitor, campioana Olandei, informeaza cotidianul De Telegraaf, citat de AFP. TITRAT. De Telegraaf noteaza ca Stevens a semnat, duminica, un contract valabil pana in 2010, hotarand astfel sa paraseasca SV Hamburg la finalul actualului sezon. Clubul PSV Eindhoven a refuzat sa comenteze aceasta informatie, dar a anuntat o conferinta de presa pentru luni dupa-amiaza. De la plecarea lui Ronald Koeman la Valencia, la inceputul acestei luni, PSV cauta un nou antrenor. Potrivit presei oloandeze, din ianuarie 2008 pana in iunie interimatul va fi asigurat de Sef Vergoosen, care va pleca la 31 decembrie de la echipa japoneza Nagoya Grampus Eight. in prezent, formatia PSV este pregatita de Jan Wouters. Huub Stevens, in varsta de 54 de ani, a mai antrenat echipele Roda Kerkrade, Schalke 04, Hertha Berlin si FC Koln.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.