Piata romaneasca va creste semnificativ in urmatorii ani, in conditiile in care consumul pe cap de locuitor este de circa 70 de euro, jumatate fata de cel din Ungaria si a opta parte din consumul inregistrat in Franta, arata reprezentantii Help Net i
Piata romaneasca va creste semnificativ in urmatorii ani, in conditiile in care consumul pe cap de locuitor este de circa 70 de euro, jumatate fata de cel din Ungaria si a opta parte din consumul inregistrat in Franta, arata reprezentantii Help Net intr-un comunicat. Compania mizeaza pentru 2008 pe o crestere de 33%, in timp ce piata va avansa in medie cu 15-18%. Compania a investit, in cei noua ani de la infiintare, peste 25 de milioane de euro. Help Net face parte din grupul Farmexim, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 141 milioane euro, iar pentru 2007 este estimat un nivel de 195 milioane euro. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.