Noul erou al fotbalului israelian, Omer Golan (foto stanga), autor al golului victoriei cu 2-1 obtinuta de nationala tarii sale in partida cu Rusia, in grupa E a preliminariilor Campionatului European, nu se va putea bucura de darul promis de miliard
Noul erou al fotbalului israelian, Omer Golan (foto stanga), autor al golului victoriei cu 2-1 obtinuta de nationala tarii sale in partida cu Rusia, in grupa E a preliminariilor Campionatului European, nu se va putea bucura de darul promis de miliardarul britanic Fred Done. Acesta anuntase ca va oferi un automobil Mercedes jucatorului care va marca golul victoriei Israelului, rezultat prin care Anglia a revenit in cursa calificarii la turneul final, insa federatia de la Tel Aviv i-a interzis fotbalistului sa accepte cadoul, deoarece regulamentele nu permit stimulentele financiare sau de alt fel pentru victorii. Consilierul juridic al forului israelian a anuntat ca, daca Fred Done va transfera totusi o suma echivalenta cu valoarea masinii, banii vor fi folositi in scopuri caritabile.     RESEMNARE. "Este putin rusinos, dar voi respecta regulamentul. In ceea ce ma priveste, cel mai important este ca am inscris golul victoriei", a spus fotbalistul, care anuntase, in gluma, ca il va lua ca sofer pe Elyaniy Barda, autorul primului gol. Miercuri, in ultima etapa din grupa E, Anglia are nevoie de un rezultat de egalitate acasa, cu Croatia, pentru a merge la Euro 2008.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.