Nationala a efectuat ieri, in jurul pranzului, un antrenament cu portile inchise la Centrul de Fotbal Mogosoaia, primul dupa revenirea din Bulgaria. Cel mai probabil, Piturca va conduce antrenamentul oficial in ziua jocului, de la ora 12, pe Stadionu
Nationala a efectuat ieri, in jurul pranzului, un antrenament cu portile inchise la Centrul de Fotbal Mogosoaia, primul dupa revenirea din Bulgaria. Cel mai probabil, Piturca va conduce antrenamentul oficial in ziua jocului, de la ora 12, pe Stadionul "National". Partida Romania - Albania se joaca miercuri, de la ora 18. Biletele de intrare vor fi puse in vanzare astazi, la ora 10, la casele de bilete ale stadioanelor "National", "Dinamo", "Steaua" si "Giulesti", toate din Bucuresti. La acest meci, peluza I va fi inchisa in totalitate, pentru show-ul programat de FRF inainte si dupa meci, pentru a celebra calificarea la Euro 2008. Preturile biletelor sunt de 50 de lei la tribuna zero, 20 de lei la tribunele I si a II-a, 10 lei la peluza a II-a. FRF anunta ca o mare parte a veniturilor realizate in urma vanzarii biletelor va fi directionata in scopuri caritabile. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.