Romania va intalni maine, de la ora 19:15 (Eurosport 2, in direct), echipa gazda, Portugalia, in meciul decisiv pentru calificarea in semifinale.     Reprezentativa de futsal a Romaniei nu a rezistat in fata Italiei, vicecampioana mondia
Romania va intalni maine, de la ora 19:15 (Eurosport 2, in direct), echipa gazda, Portugalia, in meciul decisiv pentru calificarea in semifinale.     Reprezentativa de futsal a Romaniei nu a rezistat in fata Italiei, vicecampioana mondiala, cedand la scor, 1-7. Elevii lui Zoltan Jakab trebuie sa invinga maine Portugalia, pentru a prinde semifinalele competitiei.     SUPERIORI. In partida de luni seara cu Italia, unicul gol al tricolorilor a fost reusit de Gherman, in timp ce pentru italieni au marcat Morgado (3), Foglia (2), Assis si Grana. La final, tehnicianul roman a recunoscut superioritatea adversarului: "Felicit Italia, a meritat victoria. Ne-au fost superiori. Acest meci a aratat ca in futsalul mondial exista trei nivele, italienii sunt pe primul, iar noi pe al doilea". Antrenorul Zoltan Jacab a mai adaugat: "Am primit acele goluri in start si ne-am pierdut concentrarea si motivatia". La randul sau, tehnicianul italienilor, Alessandro Nuccorini, a precizat: "Echipa a acceptat ideea ca este o partida decisiva si au evoluat debordant si cu maturitate. Romania nu este o echipa atat de slaba pe cat o arata rezultatul". Matei este pe primul loc in clasamentul golgeterilor, cu 3 goluri, la egalitate cu italianul Morgado si cu rusul Cirilo.     Adversari   In ciuda victoriei in fata Cehiei, scor 5-3, antrenorul Portugaliei, Orlando Duarte, este nemultumit: "Am fost dezorganizati, am jucat un tip de futsal pe care il detest. Trebuie sa invingem Romania pentru a multumi publicul. Meciurile se castiga cu mintea, nu cu inima. Vreau sa ajungem cel putin in semifinale".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.