Victoria impotriva Romaniei reprezinta o consolare solida pentru bulgari, care isi doreau mai mult decat orice sa demonstreze ca sunt mai puternici decat noi. Toata tensiunea acumulata in razboiul mediatic dintre doua tari a refulat intr-o cascada d
Victoria impotriva Romaniei reprezinta o consolare solida pentru bulgari, care isi doreau mai mult decat orice sa demonstreze ca sunt mai puternici decat noi. Toata tensiunea acumulata in razboiul mediatic dintre doua tari a refulat intr-o cascada de jigniri aduse alor nostri pe stadionul lui Levski Sofia. Cei cateva mii de bulgari care au vazut meciul pe viu au celebrat de parca ar fi obtinut calificarea la Euro 2008. La randul ei, presa de peste Dunare nu a facut economie de superlative. „Echipa nationala de fotbal ne-a facut sa ne bucuram printre lacrimi dupa victoria impotriva Romåniei, o victorie de prestigiu si de mandrie nationala”, a notat Meridian Match.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.