Secretarul general al PD, Vasile Blaga, sustine ca premierul Calin Popescu Tariceanu, Petre Milut, Emil Constantinescu si Ion Iliescu pun la cale formarea unui nou guvern dupa alegerile pentru Parlamentul European. "In 19 mai trebuia sa aiba loc aleg
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, sustine ca premierul Calin Popescu Tariceanu, Petre Milut, Emil Constantinescu si Ion Iliescu pun la cale formarea unui nou guvern dupa alegerile pentru Parlamentul European. "In 19 mai trebuia sa aiba loc alegeri europene. Tariceanu isi gasise un prieten de nadejde in Ion Iliescu. Au facut ei un meci: 'tu ma ajuti sa-i scot pe cei de la PD de la guvernare, eu te ajut sa-l suspenzi pe presedinte>>. Ati observat noile prietenii la Universitate. Tariceanu, Milut, Milica si, a mai aparut unu, Ion Ilici Iliescu. Pe astia se bizuie Tariceanu, cu ei vor sa o puna de un nou guvern dupa 25 noiembrie", a afirmat Blaga la mitingul electoral al PD care a avut loc sambata la Satu Mare. Blaga s-a intrebat retoric daca Guvernul reusea sa asigure aderarea Romaniei la UE fara sprijinul ministrilor PD. "Oare Guvernul 'caltabos>> ar fi fost in stare sa asigure aderarea Romaniei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 cu Chiuariu, Adomnitei si Voicu?", s-a intrebat Blaga. In aceeasi zi, vicepresedintele PLD Raluca Turcan a declarat, la Buzau, ca dupa euroalegeri, PNL si PSD vor forma, foarte probabil, un pol.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.