Un agent al postului de politie din Pancesti, judetul Neamt, a ajuns la spital dupa ce a fost batut crunt de un localnic si de nevasta acestuia. Politistul Constantin Dumitriu fusese chemat de patronii unui bar, care nu reuseau sa potoleasca un indi
Un agent al postului de politie din Pancesti, judetul Neamt, a ajuns la spital dupa ce a fost batut crunt de un localnic si de nevasta acestuia. Politistul Constantin Dumitriu fusese chemat de patronii unui bar, care nu reuseau sa potoleasca un individ pus pe scandal. In momentul in care l-a vazut pe omul legii, turbulentul, Alexandru Dolcan, in varsta de 31 de ani, l-a injurat zdravan si apoi l-a lovit pe acesta in cap, de cateva ori, cu un ciocan. La agresiunea comisa asupra politistului a participat si sotia agresorului, Maria, in varsta de 28 de ani. Agentul, cazut la pamant, a fost salvat si dus in cele din urma la spital de colegii sai, chemati la fata locului. Aceiasi colegi le-au intocmit dosare penale celor doi soti pentru ultraj si tulburarea linistii publice. In judetul Neamt, batutul politistilor aflati in exercitiul functiunii a devenit un adevarat sport national.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.