Selectionata de rugby a Bucurestiului a reusit sa obtina un rezultat bun in etapa a doua a Challenge Cup, egal in deplasare, scor 23-23, cu Gran Parma. Antrenorul Marin Mot este convins ca prestatia arbitrului francez David Rosich a privat formatia
Selectionata de rugby a Bucurestiului a reusit sa obtina un rezultat bun in etapa a doua a Challenge Cup, egal in deplasare, scor 23-23, cu Gran Parma. Antrenorul Marin Mot este convins ca prestatia arbitrului francez David Rosich a privat formatia sa de o victorie. „Am facut un meci mult mai bun decat cel cu Worcester, de la Bucuresti. Cateva inexactitati in defensiva si, nu in ultimul rand, deciziile arbitrului David Rosich, care, se pare, a inventat un nou regulament de rugby, au privat echipa noastra de o victorie pe care o meritam. Cel mai grav e ca a acordat cateva lovituri de pedeapsa inexistente, din care gazdele au marcat 12 puncte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.