Desi nu "foarte entuziasmat" de ideea de a le oferi bani cersetorilor, ambasadorul a declarat, pentru cotidianul Le Matin, ca resimte o "oarecare responsabilitate" fata de ei, deoarece sunt concetatenii sai. "Dar sunt si un pic agasat, iar acesta est
Desi nu "foarte entuziasmat" de ideea de a le oferi bani cersetorilor, ambasadorul a declarat, pentru cotidianul Le Matin, ca resimte o "oarecare responsabilitate" fata de ei, deoarece sunt concetatenii sai. "Dar sunt si un pic agasat, iar acesta este un eufemism", a precizat Doru Costea (foto), potrivit publicatiei citate. Intrebat de ce se simte agasat, el a raspuns ca nu intelege de ce unii dintre romani continua sa cerseasca, in timp ce in Romania "majoritatea oamenilor lucreaza din greu si se zbat" sa reuseasca. Ambasadorul roman la ONU admite ca majoritatea romilor traiesc in conditii dificile in Romania, desi unii dintre ei si-au facut o situatie economica destul de confortabila. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.