Actionarii Dafora Medias au respins miercuri propunerea de fuziune cu firma Forserv, din aceeasi localitate, deoarece operatiunea ar fi putut ingreuna transferul companiei de foraj in domeniul petrolului si gazelor naturale de pe piata Rasdaq la Burs
Actionarii Dafora Medias au respins miercuri propunerea de fuziune cu firma Forserv, din aceeasi localitate, deoarece operatiunea ar fi putut ingreuna transferul companiei de foraj in domeniul petrolului si gazelor naturale de pe piata Rasdaq la Bursa de Valori Bucuresti, a informat Mediafax.
"La baza deciziei de respingere a propunerii de fuziune sta faptul ca procesul de listare a Dafora pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti ar fi putut fi ingreunat de procedura de fuziune care necesita formalitati de lunga durata", au declarat reprezentantii companiei. Dafora Medias a transmis BVB, la jumatatea lunii octombrie, dosarul de transfer al actiunilor de pe piata Rasdaq, compania de foraj petrolier si constructii estimand ca listarea la BVB va avea loc spre sfarsitul anului. Forserv are activitati in sectoarele de foraj si reparare a sondelor.
In luna august, Dafora a esuat in preluarea constructorului de magistrale de titei si gaze Condmag Brasov. Compania din Medias si-a marit in luna mai participatia la Condmag de la 26,2% la 43,65%. Dafora estimeaza ca va obtine in 2007 un profit net de 14,44 milioane lei, in crestere cu 37,65%. Cifra de afaceri a companiei a urcat cu 60,47%, la 103,62 milioane lei (31 milioane euro), in primele sase luni din acest an, iar profitul a crescut cu 73%, la 4,19 milioane lei (1,25 milioane lei).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.