Un student neozeelandez a pus la punct un aparat capabil sa raceasca bauturi in cateva minute, fara sa fie nevoie sa le dilueze cu cuburi de gheata, relateaza Reuters. Inventia sa utilizeaza un element racitor care presurizeaza in cateva secunde diox
Un student neozeelandez a pus la punct un aparat capabil sa raceasca bauturi in cateva minute, fara sa fie nevoie sa le dilueze cu cuburi de gheata, relateaza Reuters. Inventia sa utilizeaza un element racitor care presurizeaza in cateva secunde dioxidul de carbon lichid in cubulete de gheata uscata. "Nimanui nu-i place o bere calda vara. Asa ca mi-am spus ca ar fi o idee buna sa vad daca pot rezolva aceasta problema", a declarat Kent Hodgson, un student in design industrial al Universitatii Massey. "Tot ce trebuie sa faca un consumator este sa plaseze dispozitivul, de forma unei baghete si numita Huski, in pahar  sau halba, ca un pai obisnuit", a afirmat el. Dupa spusele sale, in mai putin de cinci minute batura va fi racita. Tanarul a mai adaugat ca intentioneaza acum sa-si breveteze inventia si sa o comercializeze.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.