La aproape o luna de la comiterea omorului de la Olimp, suspectul principal al anchetatorilor, Sorin Urzica, a fost prins de oamenii legii la Busteni. Tanarul de numai 26 de ani este acum suspect de comiterea a trei omoruri deosebit de grave, doua c
La aproape o luna de la comiterea omorului de la Olimp, suspectul principal al anchetatorilor, Sorin Urzica, a fost prins de oamenii legii la Busteni. Tanarul de numai 26 de ani este acum suspect de comiterea a trei omoruri deosebit de grave, doua comise pe teritoriul judetului Constanta si unul in Prahova, la Ploiesti.

In dimineata zilei de 18 octombrie, Gheorghe Dumitrescu, de 60 de ani, patronul unei firme care administreaza Lacul Tatlageac de langa statiunea Olimp, a fost gasit mort de unul dintre angajatii sai. Trupul barbatului a fost descoperit pe patul uneia dintre cabanele de pe marginea lacului, sub o plapuma, iar alaturi a fost gasit toporul cu care acesta fusese ucis. Anchetatorii au stabilit ca omorul s-a produs in timpul noptii, cand Dumitrescu dormea. Prima lovitura de topor i-a fost fatala, dar criminalul a continuat sa loveasca, pentru a se asigura ca acesta este mort. Dupa ce l-a lasat intr-o balta de sange, ucigasul a furat doua telefoane mobile si 300 de lei si s-a facut nevazut. Singurul suspect al politistilor a fost unul dintre angajatii lui Dumitrescu, care se aciuase la marginea baltii de cateva zile. Primise cazare si hrana pentru a ajuta la treburile zilnice, iar a doua zi dupa crima a fost de negasit. Nimeni nu stia nimic despre el, cu exceptia faptului ca i se spunea Florin si este de undeva de prin zona Moldovei. Anchetatorii au realizat portretul robot al suspectului si au trimis semnalmentele lui la toate sectiile de politie din tara, apoi l-au dat in urmarire generala. Ulterior a fost identificat in persoana lui Sorin Urzica, de 26 ani, din Husi, judetul Vaslui. Pe 8 noiembrie, Tribunalul Constanta a emis pe numele lui mandat de arestare in lipsa, pentru 30 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie. Urzica s-a urcat in tren din Gara Constanta si s-a indreptat spre Ploiesti.

Alta crima, acelasi mod de operare
In ziua de 2 noiembrie, tanarul a ajuns la o stana situata pe marginea soselei de centura a Ploiestiului. Era imbracat cu o jacheta de camuflaj si purta fes inchis la culoare. Primul om pe care l-a intalnit la stana a fost Cristian Ilie Rednic, de 20 de ani. A intrat in vorba cu tanarul cioban si l-a convins pe acesta ca isi cauta de lucru. Pustiul i-a spus ca-l va prezenta patronului sau, Constantin Boaru, care mai are, in afara de stana de oi, o brutarie. Urma ca a doua zi sa se intalneasca cu Boaru si sa bata palma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.