Prim-secretarul Ambasadei Belgiei la Bucuresti se afla in coma la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca dupa ce joi seara a fost victima unui accident de circulatie produs in Capitala. Aproape de miezul noptii, autoturismul marca Lancia, proprietatea
Prim-secretarul Ambasadei Belgiei la Bucuresti se afla in coma la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca dupa ce joi seara a fost victima unui accident de circulatie produs in Capitala. Aproape de miezul noptii, autoturismul marca Lancia, proprietatea ambasadei, la volanul careia se afla sotia prim-secretarului, se indrepta, pe Bulevardul Aviatorilor dinspre Piata Charles de Gaule catre Bulevardul Beijing.

Intr-o curba, din cauza soselei umede si a vitezei excesive, soferita a pierdut controlul volanului, masina a intrat in balans, apoi a patruns pe contrasens si s-a oprit intr-un stalp de beton situat pe partea stanga a directie de mers.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.