Echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a invins, vineri, formatia ungara Ferencvaros, scor 34-28 (18-19), in cea de-a patra partida a romancelor din Grupa D a Ligii Campionilor, si s-a calificat astfel in urmatoarea faza a competitiei. Olt
Echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a invins, vineri, formatia ungara Ferencvaros, scor 34-28 (18-19), in cea de-a patra partida a romancelor din Grupa D a Ligii Campionilor, si s-a calificat astfel in urmatoarea faza a competitiei. Oltchim ocupa primul loc in Grupa D, cu opt puncte, si este deja calificata in sferturile Ligii Campionilor. "Sunt foarte multumit de ceea ce am realizat, mai putin de jocul de astazi si, in special, de ultimul sfert de ora. Pana la urma este normal, jucatoarele s-au relaxat dupa ce am condus cu 11 goluri si a intervenit si oboseala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.