Unifest, festivalul dedicat exclusiv studentilor, a debutat ieri si timp de o saptamana ofera celor interesati sansa de a vizita gratuit muzee, targuri si expozitii.  Biletele pentru piese de teatru, filme si concerte pot fi achizitionate de la
Unifest, festivalul dedicat exclusiv studentilor, a debutat ieri si timp de o saptamana ofera celor interesati sansa de a vizita gratuit muzee, targuri si expozitii. Biletele pentru piese de teatru, filme si concerte pot fi achizitionate de la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, anunta site-ul oficial al evenimentului. In Bucuresti, studentii vor putea vizita gratuit Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Muzeul de Istorie, Muzeul Tehnic, Muzeul National de Arta, Muzeul Ţaranului Roman, Muzeul Satului, Gradina Zoologica, Gradina Botanica. Nu vor lipsi nici petrecerile din cluburile bucurestene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.