Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat ieri judecarea procesului FNI, constatand nefinalizarea procedurii de citare a partilor si lipsa aparatorilor pentru mai multi inculpati. La termenul de ieri, Maria Vlas a cerut o copie a motivarii senti
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat ieri judecarea procesului FNI, constatand nefinalizarea procedurii de citare a partilor si lipsa aparatorilor pentru mai multi inculpati. La termenul de ieri, Maria Vlas a cerut o copie a motivarii sentintei Tribunalului Bucuresti pentru a-si pregati apararea, iar procurorul de caz a depus motivele de apel prin care a contestat pedepsele primite de anumiti inculpati din acest dosar.
Instanta a stabilit un prim termen pentru 10 decembrie, pentru ca partile sa poata depune motivele de apel si sa-si pregateasca apararea si un altul pentru 4 februarie 2008.
In luna martie a.c., Tribunalul Bucuresti a dat pedepse intre 3 si 15 ani de inchisoare, stabilind si despagubirea celor peste 130.000 de de perdanti, constituiti ca parti civile in dosar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.