Fundasul echipei West Ham, Anton Ferdinand, a comparut, luni, in fata unui tribunal, fiind acuzat ca a participat la agresarea unui barbat la iesirea dintr-un club de noapte, in urma cu un an, informeaza AFP. NEAGA. Jucatorul, care este fratele v
Fundasul echipei West Ham, Anton Ferdinand, a comparut, luni, in fata unui tribunal, fiind acuzat ca a participat la agresarea unui barbat la iesirea dintr-un club de noapte, in urma cu un an, informeaza AFP. NEAGA. Jucatorul, care este fratele vedetei formatiei Manchester United, Rio Ferdinand, a pledat nevinovat, explicand ca a actionat in legitima aparare, deoarece se temea ca barbatul ii va lua ceasul in valoare de 64.000 de lire sterline (peste 90.000 de euro). Alaturi de fotbalistul in varsta de 22 de ani, este judecat si un barbat de 28 de ani, Edward Dawkins, in cazul caruia exista aceleasi acuzatii. Procesul va dura aproximativ o saptamana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.